Henk Blans

recruitment consultant energie & infra

+31 (0)6 81 48 81 68

h.blans@benkprojects.nl

LinkedInSinds 1 maart 2023 ben ik in dienst bij BENK PROJECTS. Hier ben ik als consultant energie & infra verantwoordelijk voor het samenbrengen van kandidaat en opdrachtgever. Ik haal hier veel plezier en voldoening uit. Wat is er immers mooier dan mensen aan een nieuwe uitdaging te helpen. Niet voor niets zit ik daarom inmiddels al 13 jaar in de arbeidsbemiddeling. Dit doe ik graag samen met collega’s; met elkaar bereik je namelijk meer dan alleen.

Een informele en prettige (werk)sfeer vind ik belangrijk, dit vind ik terug binnen BENK. Ik ben van mening dat je op deze manier sneller resultaat behaalt en tot een ideale match komt.

Persoonlijk contact en integriteit staan bij mij hoog in het vaandel. Toevalligerwijs twee belangrijke pijlers welke BENK PROJECTS nastreeft, al ben ik ook van mening dat toeval niet bestaat. Op deze manier ga ik met opdrachtgevers en kandidaten graag een langdurige band aan.

Ondanks de steeds meer opspelende pijntjes speel ik in mijn vrije tijd graag met vrienden een potje voetbal of padel. Op de zaterdagen ben ik coach bij mijn jongste dochter die in Den Haag hockeyt. Tijdens de weekenden maak je mij blij met een lekker etentje onder het genot van een wijntje.