John Keijzer

adviseur

+31 (0)10 30 74 216

j.keijzer@benkprojects.nl

LinkedInSinds 1990 ben ik werkzaam in deze branche en ben ik in 2010 met Joey BENK PROJECTS begonnen. Ik ben erg trots op hetgeen wat we met elkaar maar vooral met z’n allen bereikt hebben. De jaren zijn voorbij gevlogen!

Ik ben trots op de ideeën die we in de praktijk hebben kunnen brengen waarbij ik dan vooral denk aan hoe wij BENK PROJECTS neerzetten. Bij ons krijg je de verantwoordelijkheid, het vertrouwen en de vrijheid om met je eigen ideeën en initiatieven iets moois neer te zetten zonder de doelstellingen uit het oog te verliezen. Een hoge mate van zelfredzaamheid, teamgevoel en persoonlijk contact staan hoog in het vaandel. Het met mensen werken is nog altijd één van de leukste dingen in dit vak.

In mijn vrije tijd voetbal ik nog altijd graag, weliswaar tegenwoordig op een lager niveau. Ook kijk ik cricket bij mijn club, doe ik aan thaiboksen en fitness en zit ik op de racefiets waarbij ik vooral de laatste jaren leuke tripjes naar het buitenland maak. In 2021 doe ik mee met de Giro di KiKa en fiets ik voor het goede doel.
Ik kan verder erg genieten van skivakanties, stedentrips, zon-/strand vakanties en een terrasje pakken met een lekker biertje of wijntje erbij.