Stephan van de Kamp

consultant | partner oil & gas

+31 (0)6 38 146 976

s.vandekamp@benkprojects.nl

LinkedInIn 2015 ben ik gestart bij BENK PROJECTS en wat is er in die opvolgende jaren zowel met mijzelf als met de organisatie een hoop gebeurd!

Rond mijn start merkte ik dat ik onze organisatie nog vaak aan mensen moest toelichten. BENK PROJECTS? Nee, nog nooit van gehoord was wat ik in die tijd vaak te horen kreeg. Vandaag de dag kun je gerust stellen dat dit wel anders is. BENK PROJECTS is inmiddels een gevestigde naam binnen de oil & gas. Dat wij deze positie voor onszelf gecreëerd hebben is iets wat mij erg trots maakt. Ik ben ervan overtuigd dat wij deze positie nog lang zullen behouden, ook al zullen wij hier hard voor moeten blijven werken.

Op persoonlijk vlak had ik op voorhand nooit gedacht dat mijn eerste functie binnen dit werkveld direct zo’n succes zou worden. Het vertrouwen en de vrijheid die je als medewerker krijgt heeft er bij mij persoonlijk voor gezorgd dat ik vanaf dag 1 met een glimlach op mijn gezicht naar mijn werk ga. Het was voor mij een bewuste keuze om in 2015 bij een ‘kleinere’ partij aan de slag te gaan, vanwege de vrijheid die je over het algemeen sneller krijgt bij een kleinere organisatie.

Als recruiter oil & gas ben ik gestart en in 2019 ben ik toegetreden als partner van dit mooie bedrijf. Met trots blik ik terug naar de stappen die ik afgelopen jaren binnen het bedrijf heb mogen maken, maar ik kijk ook graag vooruit. Zowel persoonlijk als bedrijfsmatig zie ik BENK PROJECTS graag verder groeien en aan veel nieuwe uitdagende projecten deelnemen.