Blog

De eerste 6 maanden van Guy Bouma!

Auteur: | Gepost op: 25-08-2022

Je hebt je eerste werkdag, vervolgens knipper je een keer met je ogen en voilà je bent een half jaar in dienst. Met andere woorden de tijd is voorbij gevlogen bij BENK. Ik kijk met veel plezier terug op het afgelopen half jaar. Het fijne vind ik dat ik vrij word gelaten en serieus word genomen, waardoor ik mij goed kan ontwikkelen in de professional die ik wil zijn. Daarbij word ik ook nog eens goed geholpen door al mijn collega’s in Meppel en Rotterdam.

Op persoonlijk vlak is het helemaal top bij BENK, er is altijd ruimte voor lekker ongegeneerd ouwehoeren en het is allemaal heerlijk informeel, wat goed bij mij past.
Werk inhoudelijk is het ook super. Ik reis het hele land door om projecten te bezoeken waar mensen me opwachten en vervolgens met passie vertellen over werk. Daarnaast help ik mensen ook nog eens met hun volgende stap in hun carrière, die ze wellicht niet hadden bereikt zonder ons. De dankbaarheid van mensen bij een plaatsing in combinatie met het telkens opzoek zijn naar kansen is iets wat mij energie geeft.

Kortom ik kan de conclusie trekken dat ik hier mijn plekkie heb gevonden, waarbij ik als klap op de vuurpijl ook nog eens mijn vaste contract heb mogen ondertekenen!