Blog

John Keijzer verkoopt zijn aandelen BENK PROJECTS

Auteur: | Gepost op: 27-01-2023

 

In 2022 heeft John Keijzer zijn aandelen in BENK PROJECTS en BENK PROJECTS OCE verkocht aan medeoprichter Joey van Berkel en is hij teruggetreden als bestuurder. Na de sabbatical van John in 2021, heeft hij bij terugkomst aangegeven een stapje terug te willen doen en zijn aandelen te willen verkopen. In 2022 is dit geformaliseerd. John zal zich blijven inzetten voor de organisatie waar nodig en gaat zich verder richten op zijn andere passies. Tijdens het afgelopen galadiner in het kasteel van Woerden hebben wij hier met alle collega’s het glas op geheven. Wij bedanken John voor de afgelopen jaren en hopen stiekem dat hij nog wat jaartjes rond blijft lopen.

Joey van Berkel: “Ik heb het bedrijf samen met John opgericht, dus het is flink wennen om het zonder hem voort te zetten. Gelukkig heb ik een goed team om mij heen, waar binnen ook nieuwe partners toegetreden zijn. Zoals ieder bedrijf hebben wij in 13 jaar tijd de nodige uitdagingen voor onze kiezen gehad, maar hier zijn wij altijd goed doorheen gekomen. De overgang van de aandelen is op een vriendschappelijk manier gegaan, exact zoals wij de afgelopen 13 jaar hebben samengewerkt en wat mij betreft exact zoals wij de aankomende jaren nog met elkaar om zullen gaan.”

John Keijzer: “Al ver voor de oprichting van BENK PROJECTS in 2010 was er een zakelijke en vriendschappelijke connectie tussen Joey en mijzelf. Het oprichten van BENK PROJECTS voelde dan ook als een logische stap. Met een hecht team hebben wij het bedrijf laten groeien en staat er nu een bedrijf waar ik altijd met plezier heb gewerkt. Met gepaste trots heb ik mijn aandelen aan Joey verkocht en ik weet zeker dat hij met het huidige team, BENK PROJECTS verder weet te ontwikkelen met hetzelfde plezier waar wij dat de afgelopen 13 jaar mee hebben gedaan. Ik wens Joey en het hele team dan ook alle goeds en succes toe in de toekomst en waar nodig zal ik zeker nog proberen mijn steentje bij te dragen. Tot slot wil ik alle medewerkers en relaties waar ik de afgelopen jaren contact mee heb gehad bedanken voor de hele fijne en prettige samenwerking.”