Blog

Youri en vijf jaar BENK

Auteur: Youri van der Wal | Gepost op: 14-11-2023

Het is moeilijk te geloven dat ruim vijf jaar geleden mijn avontuur bij BENK PROJECTS begon. Enerzijds voelt het als de dag van gister, want de tijd vliegt als je het naar je zin hebt! Anderzijds voelt het als tien+ jaar gezien het elke dag voelt als thuiskomen. 

Wat begon als een opwindende kans om deel uit te maken van een gerenommeerd bedrijf, is uitgegroeid tot een ongelofelijke reis van persoonlijke en professionele groei. Vanaf dag één werd ik hartelijk verwelkomd door het team van BENK PROJECTS. De cultuur hier is er één van samenwerking en ondersteuning, wat mij in staat heeft gesteld om snel mijn weg te vinden. Ik kreeg de kans en tijd om mij flink te verdiepen in de oil & gas wereld, want op niveau mee kunnen praten met de klanten, medewerkers en andere gesprekpartners is cruciaal. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik persoonlijk mooie stappen heb gemaakt en inmiddels fungeer als lead recruitment consultant.

Naast de persoonlijke en professionele groei is er binnen BENK PROJECTS ook genoeg ruimte om lol te hebben met zijn allen. Zo hebben wij vier keer per jaar een kwartaalmeeting waar altijd leuke activiteiten aan verbonden zijn en aan het einde van het jaar vindt er een galadiner inclusief partners plaats. Maar de echte hoogtepunten zijn toch wel de teambuilding uitjes in het buitenland! Dit jaar zijn wij naar Madrid geweest en dit was ook weer een onvergetelijk weekend. Naast het feesten en gek doen met zijn allen, zijn er altijd unieke activiteiten gepland. Van paardrijden door de bergen en kanoën op een meer, tot aan parapenten, zeilen en jetskiën. Maar wat het eigenlijk echt bijzonder maakt, is de groep die wij hebben. Zo’n hecht en gezellig team als dit heb ik nog nooit ergens meegemaakt.

Kortom, BENK PROJECTS is een werkgever waar ik met trots over vertel in mijn omgeving en ik kijk uit naar alle mooie momenten die ik hier nog ga beleven.