Blog

De aanhouder wint

Auteur: | Gepost op: 23-03-2023

BENK PROJECTS heeft de sportieve lat hoog gelegd! Vorige week mochten wij namelijk meedoen aan het voetbalbedrijventoernooi ‘De aanhouder wint’ bij Excelsior Rotterdam. Ons doel? Geld inzamelen voor Stichting Jarige Job en natuurlijk de beker mee naar huis nemen!

Het toernooi

Met vijf bedrijven uit Rotterdam, bestaande uit teams van vijf, waren wij klaar voor de strijd. Wat maakte team BENK een geweldige start. Wij wonnen onze eerste wedstrijd met 3-2 en de tweede wedstrijd zelfs met 4-1. Een makkie dus 🙂

Hoewel de laatste twee wedstrijden in een gelijkspel eindigden (2-2 en 0-0), hadden wij toch alle reden om te juichen. BENK eindigde samen met een ander team op de eerste plaats. Door onze fantastische goalie Jeroen, die meer ballen tegenhield dan de andere ploeg, zorgde hij voor de overwinning en hebben wij de beker in de wacht gesleept.

Het was een fantastische dag vol sportiviteit en gezelligheid. Wij zijn enorm trots op ons team en de gewonnen beker. Laten wij ook vooral onze supporters niet vergeten, want zonder hun hadden wij deze overwinning niet behaald.

Stichting Jarige Job

Na afloop van de wedstrijd werd er onder het genot van een hapje en drankje een veiling georganiseerd om geld in te zamelen voor Stichting Jarige Job. Zij zetten zich in, voor kinderen uit gezinnen die zich geen verjaardagsfeestje kunnen veroorloven. De stichting doet dit door middel van een verjaardagsbox t.w.v. €35,- te schenken, met daarin alles wat nodig is voor een geweldige verjaardag, zowel thuis als op school. Dankzij deze organisatie kunnen elk jaar maar liefst 100.000 kinderen hun verjaardag vieren. BENK is trots om deel uit te maken van deze prachtige maatschappelijke inzet.

Wil jij ook een bijdrage leveren? Klik dan op onderstaande link:
Doneren en schenken – Stichting Jarige Job