Blog

Inhousedag Voskuilen Infra Kennis

Auteur: | Gepost op: 17-02-2023

Het landelijke team Energie & Infra van BENK PROJECTS heeft onlangs de kans gekregen om een ochtend mee te lopen met Van Voskuilen Infra Kennis. Het was een bijzonder leerzame ochtend waarbij we niet alleen hebben kunnen zien hoe Van Voskuilen Infra Kennis te werk gaat, maar ook hebben kunnen kennismaken met het bedrijf en hun medewerkers.

Tijdens deze ochtend hebben we onder het genot van een heerlijk kopje koffie met verschillende medewerkers gesproken en hebben we meer inzicht gekregen in hun werkzaamheden. Door deze persoonlijke kennismaking hebben we niet alleen een beter beeld gekregen van het bedrijf en hun manier van werken, maar ook van de uitdagingen waar zij als organisatie mee te maken hebben.

Met deze kennis kunnen we onze dienstverlening beter afstemmen op de behoeften van Van Voskuilen Infra Kennis en kunnen we hen nog beter van dienst zijn in de toekomst. Daarnaast hebben we tijdens de rondleiding door het nieuwe pand in Ede ook kunnen zien hoe Van Voskuilen Infra Kennis zich inzet voor duurzaamheid en innovatie binnen de infra sector.

Directeur Corné Klopman heeft ons tijdens een informatieve presentatie meer verteld over de geschiedenis en visie van het bedrijf. Daarnaast heeft hij ons ook meegenomen in de toekomstplannen van Van Voskuilen Infra Kennis. Deze plannen zijn gericht op het verder uitbreiden van de dienstverlening en het verduurzamen van de infrastructuur in Nederland.

Al met al was het een zeer geslaagde ochtend waarbij we niet alleen hebben kunnen leren van Van Voskuilen Infra Kennis, maar waarbij we ook hebben kunnen laten zien wat BENK PROJECTS te bieden heeft op het gebied van energie en infrastructuur. We kijken uit naar een verdere samenwerking met Van Voskuilen Infra Kennis in de toekomst!

Tags: ,