SION | GROND’G | CINH Gecombineerde aanleg kabels en leidingen

Een combi is een samenwerkingsverband van nutsbedrijven en netbeheerders die werken vanuit het maatschappelijk belang. De nutsbedrijven en netbeheerders bundelen en coördineren infrastructurele werkzaamheden. Het doel is om kabels en leidingen in één arbeidsgang aan te leggen. De combi’s zijn de adviseur, begeleider en coördinator van de klanten voor de gecombineerde aanleg van kabels en leidingen tijdens het gehele traject van planfase tot en met oplevering.

Aandeel BENK PROJECTS

 

  • engineering;
  • werkvoorbereiding;
  • projectleiding;
  • gebiedsmanagement;
  • procesmanagement;
  • kwaliteitsmanagement;
  • contractmanagement.

Persoonlijke referentie

Robert Keijzer

gebiedsmanager bij combi SION

Binnen de combi SION ben ik sinds de zomer van 2019 gebiedsmanager. Mijn belangrijkste opdracht is voorwaarden scheppen, waardoor de combi-projectleiders beter hun werk kunnen doen wat leidt tot tevreden klanten. Samen met twee collega’s en onze combi-manager vormen wij het MT. Wij hebben ons ten doel gesteld de combi SION verder te professionaliseren. Voorbeelden hiervan zijn het verbeteren van de klanttevredenheid, heldere werkprocessen, eenduidige samenwerkingscontracten met de opdrachtgevers en aannemers en de samenwerking op strategisch niveau met de stakeholders te verbeteren.

Vanuit het partnership tussen de combi SION en BENK PROJECTS ben ik in contact gekomen met Adriaan. Hij luistert, geeft feedback en denkt vooral mee in het oplossen van mijn uitdagingen. Dat gaat verder dan het leveren van de personele invulling. Hij brengt me in contact met andere mensen uit zijn netwerk die me verder kunnen helpen. De markt verandert zo snel, dat de oplossing van gisteren morgen soms niet meer past. Dit maakt BENK PROJECTS een nuchtere en praktische speler in onze nichemarkt!

 

Co van Paassen

combi-projectleider bij BENK PROJECTS

Sinds 2015 ben ik in dienst van BENK PROJECTS en ben ik als combi-projectleider actief voor het gebied Flevoland bij combi SION, waar ik het erg naar mijn zin heb. In mijn rol ben ik samen met een vaste aannemer en de netbeheerders Vitens & Alliander bezig met de klanttevredenheid van onze opdrachtgevers. Dit doen we door de aangemelde projecten via aansluitingen.nl tijdig en op de juiste kwaliteit op te leveren.

Ik ben in aanraking gekomen met BENK PROJECTS via een relatie uit mijn netwerk en via die weg ben ik uiteindelijk in dienst getreden. Vanaf het begin tot aan nu bevalt de samenwerking goed! Adriaan is mijn vaste contactpersoon binnen de organisatie. De communicatie is open en duidelijk en ik weet wat ik aan hem heb.

Ik ben een zeer tevreden werknemer en ik vind BENK PROJECTS erg professioneel in hun werkwijze!

Bekijk ook deze projecten op het gebied van energie & infra: